+421 917 640 794 (Po - Piá: 6:30 - 15:00)

Zásady ochrany osobných údajov

Kdo je správcem vašich údajů?

Svojím súhlasom udeľujete prevádzkovateľovi webovej stránky A - Z AUTO Slovakia, s.r.o., IČO: 36 246 638, so sídlom Staničná 1522/20,908 51 Holíč spracúvanie osobných údajov v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a nariadením GDPR ako prevádzkovateľovi podľa nižšie uvedených podmienok.

Aké údaje spracúvame ako prevádzkovatelia?

V rámci našej webovej stránky spracúvame údaje, ktoré nám môžete poskytnúť v súvislosti s vyplnením rezervačného formulára - nezáväzného dopytu, súvisiaceho s vaším dobrovoľným poskytnutím osobných údajov. Konkrétne sa spracúvajú tieto údaje.

Vyplnenie formulára alebo kontaktovanie nás

Iné nepriame údaje

Na aký účel tieto údaje spravujeme a ako dlho?

Vaše osobné údaje zhromažďujeme na účely spracovania vášho dopytu alebo poskytnutia zľavy za opakovaný dopyt. Viac informácií o účeloch, na ktoré spravujeme jednotlivé údaje, si môžete prečítať podľa toho, kde sú vyplnené.

Vyplnenie formulára - Osobné údaje obsiahnuté vo formulári spravujeme len na účely odpovede na váš dotaz alebo žiadosť alebo ich spracovania. Vaše osobné údaje sa nebudú ďalej spracovávať ani prenášať.

Kedy nie je potrebné udeliť súhlas so spracovaním osobných údajov?

Osobné údaje môžeme spracúvať bez vášho súhlasu len na tieto účely:

Ako sú moje údaje chránené?

Robíme všetko pre to, aby sme všetky osobné údaje, ktoré spracúvame, zabezpečili proti úniku alebo krádeži. Z tohto dôvodu obmedzujeme manipuláciu s nimi, ich kopírovanie, prenos alebo prístup k nim len na nevyhnutne potrebné účely, na ktoré ste nám dali súhlas alebo ktoré sú definované zákonom.

Okrem toho má naša webová stránka protokol HTTPS (platný certifikát SSL) na šifrované spojenie medzi webovou stránkou a používateľom, čo minimalizuje možnosť odcudzenia údajov počas ich prenosu (registrácia, prihlásenie, odoslanie formulára atď.)

Webové stránky sú umiestnené na zabezpečených serveroch spoločnosti THINline s.r.o., IČO: 26747359, so sídlom Jeseniova 1196/52, Praha, 130 00, zapísanej na Krajskom súde v Prahe pod spisovou značkou C 91182. Viac na ZDE

Aké sú moje práva v súvislosti s ochranou údajov?

Sťažnosť týkajúcu sa spracovania vašich osobných údajov alebo neplnenia povinností prevádzkovateľa podľa GDPR môžete kedykoľvek podať dozornému orgánu. Dozorným orgánom v Českej republike je Úrad na ochranu osobných údajov, ktorý sídli na adrese Pplk. Sochor 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz .

Cookies

V súlade s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Z. z. o elektronických komunikáciách Vás týmto informujeme, že naša webová stránka používa na svoju prevádzku súbory cookies.

Sú to krátke textové súbory, ktoré webová lokalita ukladá do počítača návštevníka a ktoré poskytuje internetový prehliadač vždy, keď sa používateľ vráti na stránku. www.azauto.sk používa súbory cookie na identifikáciu a sledovanie návštevníkov, ktorí používajú našu webovú lokalitu, a na uprednostnenie ich prístupu na webovú lokalitu.

Štandardné webové prehliadače (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome atď.) podporujú správu súborov cookie. V nastaveniach prehliadača môžete manuálne odstrániť, zablokovať alebo úplne zakázať používanie jednotlivých súborov cookie, prípadne ich môžete zablokovať alebo povoliť len pre jednotlivé webové stránky.

Podrobnejšie informácie nájdete v nápovede prehliadača. Ak máte v prehliadači povolené súbory cookie, predpokladáme, že súhlasíte s používaním štandardných súborov cookie na našom serveri.

Aké typy súborov cookie existujú?

Vo všeobecnosti možno súbory cookie alebo dočasné súbory uložené v prehliadači rozdeliť na dva typy. Tie, ktoré sa ukladajú len na krátky čas a používajú sa na uľahčenie používania webovej stránky alebo e-shopu (napr. zapamätanie položiek v košíku, navštíveného produktu, zatvorenie vyskakovacieho okna atď.). Tieto dočasné súbory cookie umožňujú uložiť informácie pri prechode z jednej webovej lokality na druhú, čím sa eliminuje potreba opätovného zadávania určitých údajov.

Druhý typ súboru cookie sa uchováva dlhšie obdobie (napr. niekoľko týždňov až mesiacov). Tieto súbory cookie pomáhajú identifikovať váš počítač pri ďalšej návšteve našej webovej stránky. Neumožňujú však identifikovať vás ako konkrétnu osobu.

Dlhodobé súbory cookie nám umožňujú lepšie prispôsobiť našu stránku a ponúknuť vám obsah alebo reklamu, ktorá je pre vás relevantná. Údaje, ktoré zhromažďujeme, sú úplne anonymné a nemožno ich spájať s inými údajmi.. 

Na čo používame súbory cookie?

Zapamätanie si vašich osobných nastavení - Súbory cookie umožňujú našej webovej lokalite uľahčiť vám prehliadanie webovej lokality a prispôsobiť zobrazovaný obsah.

Statistické údaje - S cieľom zlepšiť kvalitu našich stránok zhromažďujeme anonymné štatistiky návštevnosti, ktoré nám pomáhajú ďalej rozvíjať našu činnosť. Na vedenie záznamov používame nástroj Google Analytics s platným dodatkom pre spracovanie údajov treťou stranou. Tieto údaje nemožno priradiť ku konkrétnej osobe.

Zobrazování reklamy - Súbory cookie nám umožňujú lepšie zacieliť reklamu na našich používateľov a návštevníkov prispôsobením ich obsahu tak, aby zákazník dostával reklamu na produkty alebo služby, ktoré sú pre neho relevantné a o ktoré v minulosti prejavil potenciálny záujem.  

Pri tomto type reklamy používame služby uvedené nižšie na segmentáciu používateľov na základe spoločných charakteristík. Tieto údaje nemožno priradiť ku konkrétnej osobe.

Aké ďalšie služby tretích strán používame?

Na získanie spätnej väzby o našich službách alebo produktoch a ich ďalšiu propagáciu využívame aj nasledujúce služby tretích strán, ktoré môžu zhromažďovať osobné údaje a pracovať s nimi v rozsahu zmluvy o spracovaní alebo aktuálneho dodatku o spracovaní.

Ako môžem deaktivovať alebo odstrániť súbory cookie?

Ak nechcete používať súbory cookie alebo vymazať obsah, ktorý webové stránky uložili o vašich návštevách rôznych webových stránok a portálov, môžete použiť pokyny pre jednotlivé najčastejšie používané prehliadače uvedené nižšie:

Aktualizácie zásad ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov môžeme z času na čas upraviť alebo aktualizovať. Akékoľvek zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov nadobudnú účinnosť po ich zverejnení na tejto stránke.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 02.03.2020.